Egy kínai oldalon jelent meg ez a kép:

59ee6c16jw1f2dxlr8gmpj20ku0x5dj2.jpg

Na most ilyet azért én is fotosoppolok két perc alatt, és az ilyen alatt főleg a kijelző jobb alsó sarkánál található hibára célzok:

iphone-72.jpg

A művész arra gondolt alkotás közben, hogy az új mobil pont úgy néz majd ki, mint a 6s, leszámítva, hogy a kijelző faltól falig tart majd, ami ugye már csak azért is problémás, mert ez a megszokott pixelszám, sőt, képarány felborulásával járna, ilyesmibe meg csak komoly indokkal vág bele az Apple.

A hivatalosabb csatornákon terjedő hírek egyébként vastagon ellentmondanak a fentebbi művészeti alkotásnak. Ming-Chi Kuo szerint például a 7-es kábé pont olyan lesz, mint a 6s, csak képességeiben tud majd többet annál és alapvetően jövőre érkezik majd a jelentős újítás 5,8 colos AMOLED kijelzővel, vezetéknélküli töltéssel és az iPhone 4-es dizájnjára emlékeztető kialakítással.

A fenti felsorolásból kábé csak az utolsó érdekel. Viszont ha tényleg csak jövőre lesz dizájnváltás, akkor nehéz elképzelni, hogy az idei modellt 7-esnek, a 2017-est meg 7s-nek hívják majd. Persze csak akarat kérdése az egész!