Buli van a parton, a szabad strandon: partnerünk, az ország egyik legnagyobb APR-hálózata, az iCentre tök jó akciót hirdetett, aminek a keretében olyan könnyen juthatsz hozzá az iPad Airekhez, mint még soha.

Az akció lényege a nulla százalékos THM-re adott hitel, ami azt jelenti, hogy egy forint kamatot sem kell fizetned a 15 hónapos futamidő alatt. Így aztán az iPad Air modelleket már havi 8666 forinttól elviheted, az Air 2-es modellekhez már 10999 forinttól hozzájuthatsz, és ugye mindkettőre elérhetők lesznek az iOS 9 szuper új funkciói, szóval ha ma vesztek egyet, egy hónapon belül még egy teljes megújuláson is át fog esni a felhasználói élmény.

screen_shot_2015-08-18_at_07_33_02.png

Arról nem is beszélve, hogy a pletykák szerint idén már nem is lesz iPad Air 3-as, szóval jó ideig az aktuális csúcstechnikát használhatod, persze ezek pletykák, ne erre alapozzátok a döntést, ezt csak úgy mondom.

Az akció keretében egyébként még a minden hájjal megkent, 64 gigabájtos, mobilnet-kompatibilis Air 2-eseket is megveheted, ezeknek is megáll havi 14519 forintban a törlesztőjük, ami elég jó ajánlat, főleg, hogy nem egy gyanús sufniban, hanem egy hivatalos Apple partnertől veheted meg a cuccost.

A részletekért kattints ide, az is ingyen van!