A KGI elemzőjének bőven 75 százalékos találati arányú jóslatai vannak, szóval nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire érdemes odafigyelni egy-egy megnyilatkoztatására. A nyilvánosságot kerülő, szinte láthatatlan mester időnként kilép pillangóborítású barlangjából, megvárja, amíg a napsugár felcsillan a a Kuataka hegy fokán, jövendöl, majd visszatér nyughelyére és újra transzba esik.

Ez történt most is.

Apple Watch: Az orákulum szerint az előző negyedéven 3,9 milliós forgalom után ebben a negyedévben 5,5 millió Apple Watch fogyhat, de így is nehéz lesz megcsípni azt a 15 milliós számot, amit a piac elvárna. Kuo úgy tudja, hogy a legolcsóbb, Sport verzióból is lesz arany és rózsaarany változat, ez azonban nem az eszköz anyagára, csak a színére vonatkozik majd, pont, mint az iPhone-nál, amiből Kuo szerint szintén lesz rózsaarany verzió. 

iPad: az orákulum úgy érzi, hogy a csökkenő kereslet felpörgetése érdekében rövidesen egy új, vékonyabb, könnyebb iPad minire lehet számítani, ami megkapja az iPad Air 2 hardverét (jelenleg még az első generációs iPad Air alkatrészeit használja a mini). Az Air frissítését nem látta álmaiban a mester, ahogy iPad Próról szóló látomásai sem voltak.

Mac: további növekedésre számíthatunk, elsősorban a harmadik negyedév végén, vagy a negyedik negyedév elején (orákulumul ez azt jelenti: szeptember-október) érkező új iMaceknek hála. 

imac-looking-down-onto-800.jpg

A próféta szóljon belőle!