almalé és kungfu Rólunk

Magyarországon is ad tévéreklámokat az Apple

Itthon viszonylag ritkán lehet belefutni a cupertinóiak hirdetésébe, inkább csak a blogokon tudod megnézni az Amerikában persze ezerrel tolt reklámokat. Például ezt a legutóbbit, amiben megint nagyon jól éreztek rá arra, hogy mivel lehet eladni az embereknek egy terméket: nem valószerűtlen, de jópofa szituációk bemutatásával, hanem izgalmas, de attól még nagyon is hiteles élethelyzetek felvillantásával:

 

És közben itthon is elkezdték tolni a hirdetést. Nem ezt, hanem az eggyel korábbit, ami egyébként ugyanazt az elvet követi, mint az új, csak valamivel hétköznapibb felhasználási lehetőségeket vázol:

 

A reklámot Emmert József látta az Flim+-on fél 10 körül a Sötét Lovag egyik szünetében, méghozzá teljesen honosítva, ami azt jelenti, hogy a végén magyar nyelvű volt a felirat.

Nem nagy ügy, csak mondom.



A hónap végén megérkezhet az iPhone 6!

Egy exkluzív infó, csak nektek: elképzelhető, hogy nem kell szeptemberig, pláne október végéig várnunk az új iPhone-ra, mert az már augusztus végén megérkezik az üzletekbe, árulta el egy nemzetközi mobilszolgáltató vezető beosztású dolgozója az Appleblognak.

A neve elhallgatását kérő, korábbi tapasztalataink szerint megbízható forrásunk szerint nemrég érkezett egy levél egyenesen Cupertinóból. Ebben megkérték a mobilcéget, hogy az ne engedélyezzen szabadságolást az üzleteiben augusztus 29-én pénteken, valamint az ezt követő szombaton és vasárnap. Az említett napokra jutó sales targeteket a szokásos mennyiség háromszorosában határozták meg.

Az Apple nem nevezte meg a kérés okát, de azt javasolta, hogy ebben a három napban mindenki legyen a helyén és végezze nagyon pontosan a munkáját. Nem kell túl nagy logika ahhoz, hogy kimatekozzuk, hogy az iPhone piacra dobására készülhet a cég (szóba jöhet még az iWatch, de mivel a forrás mobilszolgáltatónál dolgozik, ez a verzió kevéssé valószínű).

apple-iphone-6-concept_2.png

A fenti infó ellentmond némiképp a korábbi híreknek és váratlan is ez a korai premier, hiszen a két utóbbi iPhone szeptember végén, a 4S októberben került piacra, utoljára az iPhone 4-nek volt nyári premierje, igaz, az már 2010. júniusában a boltokban volt. Tisztán látszik, hogy az Apple-nél nincs kőbe vésve semmilyen dátum, a forrásunk pedig megbízható: két évvel ezelőtt szintén harminc nappal a bemutató előtt elárulta nekünk iPhone 5 premierdátumát, és igaza lett. Pedig akkor is ritmusváltás volt: októberről szeptemberre ugrott a mobilcsalád bemutatója.

A hónap végén kiderül, hogy miért olyan fontos ez a hétvége az Apple-nek.

Ha szeretnél elsőként értesülni a legfontosabb Apple-hírekről, akkor like-old az ÚJ, LÁZADÓ facebookos oldalunkat, az Almalé és Kungfut. Egyébként közel ugyanekkora buli, ha Twitteren vagy ha rss-en követtek.



Csak jövőre jöhet a forradalmi Apple TV a tévések parázása miatt

Korábban már többször írtunk a minden elemében új Apple TV-ről, aminek sok forradalmi újdonsága lesz, de a mostani cikk szempontjából a legjelentősebb a tévécsatornák belefűzése az eszközbe: sok konkrétum nincs a kezünkben, de valószínűleg étlapszerűen válogathatjuk majd össze a programot, és nem kéne a műsorkezdésre várnunk, sem attól félnünk, hogy esetleg lemaradtunk valamiről. A problémát az itthon is elérhető set-top boxok már kezelik valamelyest, de egyik sem ad globális, főleg nem elegáns megoldást a problémára.

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy 2015-nél előbb az Apple TV sem lesz alkalmas a helyzet kezelésére. Az eszközön dolgozó mérnököket ugyanis arról tájékoztatták, hogy hiába állnak jól a fejlesztéssel, a kábelcsatornák töketlenkedése miatt késés várható a premierben.

Tovább olvasom


Ilyen lesz az iPhone 6-ot a kezedbe fogni

Ha csak egy-két évvel később vonulnak ki az oroszok Magyarországról, már van esély arra, hogy megértek valamit ebből a videóból. Így viszont csak az a biztos, hogy Rozetked jobb mockup-videót készített az iPhone 6-ról, mint eddig bárki a világon. Ha stimmel a forma, ennél akkor se lesz jobb videónk a mobilról, ha az fizikailag is létezni fog, és nem utólag kell belerenderelni egy tenyérbe:

 

Közben egyébként a lehetséges premierdátumról is jött hír: állítólag október 14-én kerül piacra a mobil, legalábbis az egyik Apple Store-ban elhangzott, hogy arra a napra senki se tervezgessen disneylandi utazás. Egy másik infó meg szeptember 16-i premierről ír, én inkább erre szavaznék: a legutóbbi két iPhone-t is szeptember végén mutatták be, persze az Apple korábban is többször váltott már premierdátumot. Mindenesetre a második verzió szerint másfél hónap múlva jön az iPhone 6 és az iOS 8, aztán októberben beesik az iWatch, a Yosemite és az iPad-frissítés.

iphone_5s_6_grass.jpg

NTS.

Nem Tudunk Semmit.




süti beállítások módosítása