Újabb divatmárka-nagyhalat sikerült fogni: a napokban igazolt az Apple-höz az Yves Saint Laurent európai vezetője és értékesítési csomolungmája, Catherin Monier. A források szerint a nő nyár elején hagyta ott a luxuscég párizsi központját és az elmúlt egy-két hétben kezdett el dolgozni az Apple-nél. Állítólag Paul Deneve kezdeményezte az átcsábítását, ő egyébként korábban az Yves Saint Laurent CEO-ja volt, és tavaly csatlakozott az Apple-höz.

apple-to-hire-former-yves-saint-laurent-ceo-paul-deneve-for-special-projects-64723-1.jpg

A források szerint az Apple Store-okat kell úgy átalakítania, hogy azok alkalmasabbak legyenek divatcikkek és hordható eszközök értékesítésére. Szóval itt is az iWatch irányába mutatnak a jelek.

Ahogy már korábbi átigazolásoknál is: nemrég érkezett a céghez a Burberry volt CEO-ja, Angela Ahrendts és ugyanettől a cégtől Musa Tariq. Ezek után nehéz lenne tagadni, hogy az Apple valamiféle hordható divateszköz piacra dobására készül, ami megjelenésében valószínűleg sokkal inkább fog egy luxustermékre, mint valami sportos bóvlira hasonlítani. Ahogy azt már rég mondjuk.