Két napja jelent meg egy alapos teszt az oldalon, amiben tíz tablet képességeit hasonlították össze, és nem túl nagy meglepetésre az iPad Air lett az egyértelmű győztes, ami 9,3 pontot ért el a maximális 10-ből. Könnyű, gyors, jó a minősége, rengeteg app kapható hozzá, bírja az akksija.

hero_3.jpg

A második szintén 9,3 ponttal az iPad mini retina lett, aminek hasonlóak a jó tulajdonságai, csak kisebb, könnyebb, ezért egyszerűbb magaddal vinni, de valamivel nehezebb vele gépelni, mint a nagytesóval, ezért csúszott a mini a második helyre.

A vicc a dologban az, hogy a két iPad tavaly ősszel mutatkozott be és a Verge szerint nem kétséges, hogy továbbra is ezek a legjobb tabletek a piacon. És amiket a tavalyi tesztvideókban elmondtam, ma is ugyanúgy érvényesek.

 

 

A harmadik egyébként az Asus Nexus 7 lett, ami szintén tavalyi modell, 9 ponttal, aztán jött a Microsoft Surface Pro 8-cal, a Samsung Galaxy Tab S 8,4 7,8-cal, majd az Amazon Kindle Fire HDX 7,6-tal.

A boltunkból egyébként tök jó áron tudjátok megvásárolni a világ legjobb tabletjeit, a 16-os retina minit már 104,9 ezer forintért elvihetitek, a 32-os Airt meg 154,9 ezerért, 15-20 ezer forinttal olcsóbban, mint egyébként.