Pont tegnap kérdezték meg tőlem a pultnál állva, hogy mikor mutat be valami újat az Apple, amire csak megvontam a vállam, mert akkor még fogalmam sem volt. Aztán néhány órával később bejelentették, hogy június másodikán, szóval közel két hónap múlva lesz az idei WWDC, öt napon át fog tartani, és nem lehet majd csak úgy simán jegyet venni rá, csak jelentkezni tudsz, aztán majd sorsolnak.

Ekkora biznisz lett Apple-fejlesztőnek lenni.

wwdc14-home-branding-v2.png

Viszont az is majdnem biztosnak tűnik, hogy addig már nem mutat be semmi érdekeset a cég. De a 25. WWDC-n rengeteg izgalmas újdonságra számíthatunk. Lássuk a tavalyi felhozatalt: volt OS X Mavericks, új MacBook Air, új AirPort, megint bemutatták az őrületes Mac Prót, volt iWork in the Cloud, iOS 7, iTunes Radio (haha), felforgatták a teljes piacot.

Ez lesz idén is. Pletykaszinten: OS X 10.10, iOS 8, frissített MacBook Air (bár nem nagyon van olyan Intel hardver, amivel frissíteni lehetne a gépet), és persze a legizgalmasabb: a 12 colos, ultravékony retinás kijelzőjű MacBook, ami állítólag úgy átírja majd mindazt, amit a laptopokról gondoltunk, mint annak idején az Air.

Izgatottan várjuk.