Az iFixites csávók csak nem bírtak nyugodni, és a néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra hozott Mac Pro szétszerelés után újra elővették a dögöt. Rájöttek, hogy a ventilátort még nem szedték szét, mert elsőre nem tűnt érdekesnek.

A burkolatot eltávolítva azonban úgy jártak, mint Luke, amikor meglátta az apját. Csak egy szottyos öregember helyett arany csillogását vették észre a fedél alatt:

htQWToX2LV5hWdOT.jpg

YkFNOcxBfFPTpdDE.jpg

Ide rejtették ugyanis az AirPort kártyát. Maga a chip ugyanaz, mint az iMac, MacBook Pro és MacBook Air modellekben, az egyetlen különbség, hogy az antennák a jel erősítése érdekében ugyanahhoz az aranyból készült tálcához vannak csatlakoztatva. Nem tudom, hogy ez hány százalékot dob a kommunikáció hatékonyságán, de annyit biztosan, hogy megérte beleépíteni, a pro júzereknek meg kifizetni.

Kedves Mac Pro- és leendő Mac Pro-tulajdonosok. Csak ismételni tudjuk magunkat. Az új vas egy upgrade-elhető, csodás gép, és még a fedél alatt is csillog. Oké, a processzor meg egyéb érintkezők is tartalmaznak kis mennyiségben ipari aranyat, de a Mac Próban oda is locsolták, ahová nem szokott jutni.

A tolvajoknak jelzem, hogy az ipari aranyból nem készítenek nyakláncot, úgyhogy nem éri meg rohanni vele.

Na jó, de.