Az AllThingsD istenbizonyra állítja, hogy ismeri az új iPadek bemutatásának időpontját: erre állítólag alig két hét múlva, október 22-én, kedden kerül sor. A lap úgy tudja, hogy rövidesen hivatalosan is bejelentik az eseményt, amin több fontos terméket is leleplez majd az Apple.

screen-shot-8-24-12-at-8-33-05-pm.png

Jön az új iPad, az ötödik generáció, ami az iPad mini házához hasonló burkolatot kap: könnyebb lesz, vékonyabb, elegánsabb. Bemutatkozik a második generációs iPad mini is, aminek most úgy néz ki, hogy a retinás kijelző lesz a legnagyobb dobása, de ezzel kapcsolatban még vitatkoznak egymással a pletykák, ahogy az sem egyértelmű, hogy megkapják-e a tabletek az iPhone 5s ujjlenyomat-olvasóját és 8 megapixeles kameráját. 

Akárhogy is, az AllThingsD szerint ezen az eseményen még alaposabban bemutatják az új Mac Prókat, valamint az OS X következő generációját, a Maverics névre hallgatót. A lap szerint az új termékek hivatalos forgalmazása november elsején indulhat, de az új OS X akár már másnap elérhetővé válik a Mac App Store-on keresztül.