Egy ideje már elérhető a világ szerencsésebbik felén a Facebooknak az a funkciója, ami mától nekünk is a rendelkezésünkre áll: ingyen hívhatjuk az alkalmazást futtatva ismerőseinket. Pontosabban mivel a hívás adatforgalmat generál, pontosan addig telefonálgathatunk, amíg a mobilnetes keretünk ki nem merül, otthoni hálózatra csatlakozva természetesen nincsenek ilyen korlátok.

fotó_1.PNG

Engem csak az zavar, hogy hiába kapcsoljuk ki a chat-funkciót, akárki hívhat minket, és mivel akkor is kapunk értesítést, amikor épp egy másik alkalmazásban vagy a főmenüben böngészünk, vagy esetleg ha le van zárva a mobil, most már több csatornán is zaklathatnak minket az ismerőseink. Egy véget nem érő hívásfolyam lesz az életünk.

Szóval nekem hiányzik a szolgáltatásból egy olyan opció, amiben testre tudom szabni, hogy kik hívhatnak, ettől függetlenül tök jó, hogy megjelent ez a hívásfunkció.

Ádámtól meg elnézést kérek, amiért felhasználtam a fotóját, hívtam is, hogy megmondjam neki, hogy mire készülök, csak ő még nem annyira FacebookVoIP-kompatibilis, hogy fel is vegyen egy ilyen hívást.