A Tactus nevű oldal szerint igen. Ők tették nyilvánossá a fotót, amin egy műanyag, iPhone-burkolatnak kinéző valami van. És mivel az iPhone, meg a műanyag hátlap egy ideje már nincsenek köszönőviszonyban egymással, azt feltételezhetjük, ez az olcsó verzió tartozéka.

iphonebudget1.png

A képre zoomolva a felirat, a logó és a nyílások mellett pixelszemét látszik, ami szerintem nem feltétlenül jelent utólagos képmanipulációt, de akár utalhat arra is.

Screen Shot 2013-04-18 at 11.05.10 PM.png

A Tactus nem tartozik a nagy múlttal szivárogtató oldalak közé, még semmit sem raktak le az asztalra ezen a képen kívül. Alapesetben nem is közölnék egy ilyet, de annyira nem vagyunk ellátva kémfotókkal, hogy megütötte a szintet ez az alkotás is.

Továbbra is fenntartom, hogy az olcsó iPhone pletykája légből kapott marhaság, a józan ész ellen való, ráadásul már létezik iPhone 4 és 4S néven. De ha egy ilyen műanyag hátlapot akarnak pattintani az egyébként már létező, másfél és két és fél éves hardverekre, és emiatt 30 dollárral olcsóbb lesz a gyártás, tegyék. De mi meg ne higgyük el, hogy emiatt ingyen osztogatják majd a telefonokat.