almalé és kungfu Rólunk

Dögös csajoktól lesz jó egy mobilkonferencia?

Itt a SmartEast negyedik adása, amiben az egyik legfontosabb hazai mobilkonferenciáról, a Smartmobilról tudósít az Android Portál, az Appleblog, a Berryblog és a WP7.hu Ancsája.

weboldalunk | videóink | írj nekünk!





Jön az Instagram Androidra Frissült a Safari
Kiborult a bili az iPad 4G miatt





BlackBerry prototípusokat osztogat a RIM Átvette a Nokia az első helyet a WP7 OEM-ek között
Lesz Angry Birds Space WP7-re

A videót Polcz Péter készítette



A zsebben összegabalyodó füles

A 9gagen láttam a következő képet:

A következő problémákra várok hasonlóan egyszerű megoldást: porosodó lakás, kiszáradó virágok, újra növő borosta és világbéke.



SmartEast Híradó 1.

Megérkezett, amire vártunk: itt a héten bejelentett SmartEast blogszövetség első videója. Akik nem tudják, miről van szó: összeállt az Appleblog, a Berryblog, a Magyar Android Portál és a WP7.hu, egyrészt, hogy békét hozzunk a forrongó mobilvilágba, másrészt, hogy hetente egyszer összefoglaljuk a szegmens legérdekesebb híreit. Méghozzá Ancsának hála amennyire lehet, szórakoztató formában. Itt az első videó, alatta meg a vonatkozó linkek (köszönjük Polcz Péternek a remek operatőri munkát).

Jó mulatást!

 



Egy hatalmas akkumulátor az új iPad

Gyorsan átsiklottunk a keynote-on kiemelt 10 óra üzemidőn az új iPad esetében. Ennyi volt eddig is, természetes, hogy nem nőtt, gondoltuk. Pedig az új, A5X SoC, a több szempontból is felturbózott kijelző és a 4G-s chip miatt jelentős teljesítménynövelésen esett át a cucc. Az új iPad ugyanis 42.5 Wattórás, szemben az előző generáció 25 Wattórás teljesítményével.

Ez 70 százalékos növelés, ami drámai. Az iPadben a ház belsejének legnagyobb részét eddig is az akksi adta (fent), most kábé olyan lehet odabent a helyzet, mint a 4-es 6-oson csúcsidőben. A kissé megnövekedett vastagságra viszont egyértelműen megvan a magyarázat.



Appleblog Event videó

Óriási esténk volt hétfőn. Reméltük, hogy sokan ott lesztek, de arra nem számítottunk, hogy plusz székeket kell betennünk, ha mindenkit le akarunk ültetni. A keynote húsz perce gyorsan eltelt, és a visszajelzések alapján izgalmasnak tartottátok a rendezvényt, meg azt is, amit bemutattunk nektek.

Az esemény legelején elmeséltük, hogy mi történt az elmúlt négy évben (a fotókat Polcz Péter készítette, köszönjük neki):

Aztán Ádám felment a színpadra és bemutatta az Appleblog shopot, exkluzív termékeket, szuper garanciákat, remek árakat és elképesztő határidőket ígért. Meg az új iPadhez való tokokat, amik máris kaphatók a boltban. Meg kell néznetek.

Ezután Ádám leadott egy megrendelést egy exkluzív termékre százas tételben, ami másodperceken belül meg is érkezett az eseményre, hogy mindenki kapjon belőle egyet:

Végül jött a one more thing, bemutattam a forradalmi magyar kezdeményezést, a SmartEast blogszövetséget:

Ezután kellemes beszélgetés jött interjúkkal, személyes találkozókkal:

Végül pedig itt a videó, amiből az is megtudhatja, hogy mi volt hétfőn, aki nem tudott eljönni az eseményre. Mivel a mikrofonnal egybekötött kamera végül nem rögzített hangot, a hangminőség nem olyan, mint amilyennek szerettük volna, de az atmoszférának hála talán még jobban átjön, hogy milyen volt a hangulat:

Kösz mindenkinek.




süti beállítások módosítása