Óriási esténk volt hétfőn. Reméltük, hogy sokan ott lesztek, de arra nem számítottunk, hogy plusz székeket kell betennünk, ha mindenkit le akarunk ültetni. A keynote húsz perce gyorsan eltelt, és a visszajelzések alapján izgalmasnak tartottátok a rendezvényt, meg azt is, amit bemutattunk nektek.

Az esemény legelején elmeséltük, hogy mi történt az elmúlt négy évben (a fotókat Polcz Péter készítette, köszönjük neki):

Aztán Ádám felment a színpadra és bemutatta az Appleblog shopot, exkluzív termékeket, szuper garanciákat, remek árakat és elképesztő határidőket ígért. Meg az új iPadhez való tokokat, amik máris kaphatók a boltban. Meg kell néznetek.

Ezután Ádám leadott egy megrendelést egy exkluzív termékre százas tételben, ami másodperceken belül meg is érkezett az eseményre, hogy mindenki kapjon belőle egyet:

Végül jött a one more thing, bemutattam a forradalmi magyar kezdeményezést, a SmartEast blogszövetséget:

Ezután kellemes beszélgetés jött interjúkkal, személyes találkozókkal:

Végül pedig itt a videó, amiből az is megtudhatja, hogy mi volt hétfőn, aki nem tudott eljönni az eseményre. Mivel a mikrofonnal egybekötött kamera végül nem rögzített hangot, a hangminőség nem olyan, mint amilyennek szerettük volna, de az atmoszférának hála talán még jobban átjön, hogy milyen volt a hangulat:

Kösz mindenkinek.