Londonban járt a kis ribanc, Gyuri beszámolójából megtudjuk, mit látott a helyi, covent gardeni Apple Store-ban. Ami egyébként az Apple Markettal szemben található.

Aívülről semmi különös nincs, átlagos épület, az alatta lévő átjáróban van csak kirakva a "cégér", lazán el lehet sétálni mellette, ha nem az átjárón keresztül sétálunk az utcában. Belül, több szinten lehet Apple eszközöket kipróbálni és vásárolni vagy éppen workshopon/képzésén reszt venni, kis csoportokban. Vásárlás egyszeri, több eladó hordozható kártyaolvasóval járkál, ami megtetszik, felemeled és odaadod neki és maris fizethetsz. Van hagyományos, pultos kassza is. Pörgés az volt rendesen, az eladok keszegesen válaszoltak a vásárlók kérdéseire. Egy vékony, hordozható külső merevlemezzel leptem ki és aztán a hűséges 3GS-em integetett egyet az üzletnek, nem bánta, hogy közben lekaptam.

Apple Market: régi piac épülete átalakítva üzletházzá. Éttermek, üzletek minden irányban, illetve némelyek gurulós, zárható kis bódékból árulják portékájukat - ennyivel utalva a régi korokra. A téren volt zenész és szónokló is, mint ahogy egy régi piacon lenni szokás.