Természetesen _nem_ felejtettük el, hogy milyen fontos nap is ez a mai. Este 11 körül kilátogatunk a helyszínre, a budapesti Westendbe hogy élőben számolhassunk be nektek a fontosabb részletekről. Annyit már most tudunk, hogy bár lesz show, az kisebb lesz a tavalyinál. A hírek szerint a sorok sem akkorák, de hát válság van, meg a dizájn se változott, így megy ez.

Ezt a képet egyébként a T-Mobile rakta ki a facebookos oldalára, nagyjából ez volt este hét körül:

Most pihenjetek, tévézzetek, lazítsatok, néhány óra múlva élőben jelentkezünk a sorból.

LIVE: meg is érkeztünk, már a helyszínen tartózkodunk. Vagyis tartózkodom, mert mást rajtam kívül alig látni. Sor konkrétan nincs. Nem viccelek, ez van helyette:

Ennyire azért nem gáz a helyzet, csak annyi történt, hogy kiosztották a sorszámokat, és az órák óta várakozók szétszéledtek, hiszen még úgyis több mint fél óra van éjfélig.

Handrás szerint egyébként kábé százan lehetnek a várakozók, ez azért jóval kevesebb, mint amennyien tavaly vagy azelőtt várakoztak, mondom én, válság van, meg 300-as euró, meg régi dizájn.

A buli egyébként teljesen jó, most épp a Compact Disco játszik, kár, hogy szinte alig nézi őket valaki, pedig remek zenekar:

A T-Mobile egyébként gondoskodik a várakozókról, odakint sütemény meg ásványvíz van:

Odabent meg szendvicseket adnak a sajtómunkásoknak a Leroy-ban:

Gyertek át a facebookos oldalunkra, a folyamatosabb közvetítés érdekében mostantól ott nyomjuk.