Tudjuk, hogy a héten az Apple levelet küldött a fejlesztőknek, hogy most már mindenképpen küldjék be a Mac App Store-ba a Lionra tervezett programjaikat, ami a start előtti utolsó felszólításnak tekinthető. Még érdekesebb, hogy aki ezen felszólítás előtt küldte be az optimalizált szoftverét, és a Lionra hivatkozott, azt emiatt elutasították. Rend a lelke.

Az OS X Daily ráadásul azt is megírta, hogy az Apple már számos Lionra optimalizált programot elfogadott az üzletben, a WordCrasher például tudja a Full Screen és a Resume funkciókat. Előbbi magáért beszél, utóbbi azt takarja, hogy a megnyitott programok pontosan abban az állapotban indulnak el, ahol a becsukásuk pillanatában voltak.

Az iLife '11 és az Aperture már frissítve várja az oroszlánt. Én is nagyon várom, az új MacBook Airt az új oprendszerrel megvásárolni olyan érzés lesz nekem, mint húsz éve beruházni egy új G.I. Joe-tankra - annak ellenére, hogy munkára veszem, nem játszani. És kövezzetek meg, de nem szégyellem ezt leírni. Ez így _van_.