Azt nem tudom, melyik verzióról lehet szó, hogy ez az iPhone 4 valami spéci kiadása, vagy az iPhone 5 előhírnöke, de az biztos, hogy a következő videón egy 64 gigabájt kapacitású Apple mobil látható.

A háttértár méretén kívül nem sok különbség látszik az aktuális modellhez képest, talán még az, hogy a hátsó optika körül nincs ott a korábban megismert kis fémgyűrű, de hát ettől még nem lehet ráncfelvarrásról beszélni, az is lehet ugyanis, hogy csak leesett az elem. Az biztos, hogy valamiben mesterkedik az Apple, hiszen nemcsak a tárolókapacitás nőtt meg, de a hátlapon is XX jelzi a gigabájtok mennyiségét, szóval nem az történt, hogy véletlenül több memóriát öntöttek a burkolatba.

Mondjuk nem kell ahhoz nagy jóstehetség, hogy megtippeljük, milyen lesz az iPhone 5: kicsit szerintem alakítanak a formán, hogy az emberekben rögzítsék, az új telefon dizájnjának nincs köze az antennabotrányról híressé vált iPhone 4-hez (erről utóbb hogy kiderült, hogy nem valós problémáról beszélünk?!). (három írásjel egyszerre!)

A mobilba belekerül az Apple A5-ös processzor és nőni fog a háttértár mérete is. 

Ja, és lesz fehér modell.

Nagyjából ennyire lehet idén számítani. Szerintem.