Ismét egy nyereményjátékot indítunk az Appleblogon, ezúttal azt az 500 gigabájtos merevlemezt sorsoljuk ki köztetek, amit a 2009-es Blogoscope-verseny győzteseként vehettünk át.

Már akkor is beígértük, hogy valaki közületek bonthatja ki a dobozt, de a legutóbbi játék sikere után nem akartunk egyszerű feladványt adni. Valami mást találtunk ki, egy játékos és kreatív feladatot kaptok, reméljük, tetszeni fog.

A következőre gondoltunk: az Appleblog Facebook oldalára feltöltöttünk egy Nyereményalap nevű képes könyvtárat, amiben híres lényekről láthattok rendkívül aprólékosan, mérnöki igénnyel kivágott képeket. A feladat az, hogy ezeket a képeket felhasználva készítsetek két vagy három kockás (Garfield-szerű) képregényt - ehhez szövegbuborékot is mellékeltem -, amiben legalább egyszer elhangzik valamelyik szereplő szájából ez a szó: Appleblog.

Például:

A lényeg nem profi montázsok készítése - ezt szerettem volna a kivágási munka precizitásával is érzékeltetni -, inkább egy vicces vagy találó jelenet megkomponálása. A műveket küldjétek el erre az email-címre, miután ezeket begyűjtöttem, a kész műveket egy hétre kitesszük a Facebookos oldalunkra. A legtöbb like-ot kapott mű nyer, vagyis most nem a véletlenen múlik a nyeremény sorsa.

A figurák közül tetszés szerint bármelyiket felhasználhatjátok (akár csak egyet, akár az összeset), de kizárólag közülük választhattok szereplőt. A hátteret tetszőlegesen szerkeszthetitek, itt nincs megkötés.

Beküldési határidő: 2010. 04. 01
Képekre vonatkozó méretbeli megkötés: pontosan 500 px széles képek egyenként (képkockánként)
A képek készítéséhez ajánljuk a ComicLife trial verzióját.

Csaba unszolására beleraktam egy-egy esküvői táncolós képet is magunkról, sajnos ez van. Ismétlem, nem kell felhasználni minden rendelkezésre álló képet.

Az előzetes moderáció jogát fenntartjuk.

Elő a celluxot, induljon a játék!