Először csak a Wobble iBoobs készítője jelentette, hogy az Apple egy kísérőlevél mellett kitiltotta az alkalmazását az AppStore-ból, noha legalább 6 hónapja változtatás nélkül volt fent. A csaknem egymillió letöltést megért appot azért dobták ki, mert - a levél szerint - az Apple úgy döntött, minden "nyíltan szexuális" tartalmat kitilt az online üzletből.

Később még többen csatlakoztak a panaszáradathoz, miközben más hasonló alkalmazások még vígan ficánkolnak, nem sejtve, hogy hamarosan tarkón lövik őket.

Eddig sem volt egyértelmű az Apple álláspontja az ilyen jellegű tartalmakra vonatkozóan, most meg már végleg elvesztette mindenki a fonalat. Az iPhone OS 3.0-val bejelentett fejlettebb Parental Control lehetősége után sokan azt gondolták, hogy valamiféle pinafolyam érkezik a készülékre, de egyre inkább csak mellben láthattuk a lehetőségek maximálását.

Most meg már abban sem. Marad a Safari, meg a saját képeink mappája. Ha meg ezeket is letiltják, jöhetnek a nyolcvanas évek nagy slágerei, és ragaszthatunk meztelen csajos matricákat az iPhone hátlapjára.