Korábban megírtuk, hogy az Apple anyahajója irodát nyitott Budapesten, így a kaliforniai cég már nemcsak az Apcom nevű forgalmazón keresztül, hanem saját jogon is jelen van Magyarországon. Most azonban további bővítés várható, amivel regionális központot varázsol a budapesti irodából az Apple.

Erről ti is meggyőződhettek. A. hívta fel a figyelmem arra, hogy a cég munkaerőt keres Magyarországon. Öt állást hirdetett meg az Apple, mindegyik budapesti tartózkodással számol, a hirdetések decemberben kerültek fel a vállalat oldalára.

A következő munkákra keresnek ember:

Executive Account Manager: az ő feladata lesz a területi Value Added Distributor, tehát az Apcom irányítása és fejlesztése, neki kell betartatni a rövid és hosszútávú célokat. Az ő feladatai lesz a növekedés fenntartása, és a Premium Reseller programból származó előnyök biztosítása. Az Apple tehát ténylegesen nagyobb befolyást akar az Apcom felett, bár ahogy Szeidl Tibor, a forgalmazó vezetője legutóbb elmondta, a ráhatás eddig is megvolt egy-egy keményebben fogalmazó email formájában. Most azonban kapnak egy Darth Vadert a nyakukba, aki a távolból is képes az akaratával ÖLNI!

iPhone Channel Account Manager: ő is az erő sötét oldalán áll, a feladata az iPhone-értékesítéssel foglalkozó üzletek felkutatása, majd az ott talált emberek engedélyeztetési eljárás keretében történő megkínzása lesz. Persze nem a Józsi GSM-re gondolnak, hanem a hivatalos partnerekre. A boltoknak egy jelentős értékesítési növekedést kell meghatározniuk, amiket persze kizárólag az Apple által előírt módon érhetnek majd el. Az iPhone Channel Account Manager feladata lesz a célok és játékszabályok betartatása, vagyis csupa móka és kacagás jár majd a nyomában. Ő egyébként Darth Maul.

Retail Channel Prog Exec, Eastern Europe: a dolgozó feladata a régióbeli retail-terjeszkedés elősegítése lenne, tehát annak előmozdítása, hogy az Apple boltokon kívül is sikeresen lehessen értékesíteni az Apple termékeit. Elsősorban Media Markt-szerű képződményekre kell gondolnunk. Jabba alert!

Sales Support Analyst: neki kell majd az Apple terméküzenetét átadnia, a Sales Teams-t felkészíteni a munkára. Részt vehet tréningek szervezésében, területi tervek megalkotásában, meg egy rakás olyan feladatkörben, amiből egy szót sem értek. Salacious Crumbra számítunk.

Team Assistant: ehhez a munkához a Budapesten található regionális csapat támogatása tartozik, hogy azok a lehető legkönnyebben érjék el céljukat. Egy igaz Boba Fettet keresnek.

 

 Aki elég erőt érez magában a munkára, jelentkezzen, aztán feltétlenül szivárogtasson nekünk, ha már egyszer tőlünk értesült az álláslehetőségről.

Share