Ezen a héten is az Egyesült Államokból küldött nekünk képeket Utazónk, ahol múzeum és Apple Store-látogatáson érték.

Egy kollégámmal meglátogattuk a Discovery Worldöt Milwaukee-ban, és eközben sikerült lencsevégre kapnom a Milwaukee Art Museum fényképezése közben az iPhone-omat.

A fotó hátterében egy egyirányból megtámasztott sodronyhíd látható, amit összesen az a nagy rúd tart. A múzeum szárnyai 40 km/h-t meghaladó szél esetén automatikusan becsukódnak. Idő hiányában (amint néztem, pénz hiányában nem lehettünk, mert ingyenes volt) nem mentünk a belső részekbe, de azért kívülről is nagyszerű látvány.

Persze ez az iPhone-nak nem volt nagy újdonság, hiszen egyszer tuti megfordult már az USA-ban, még azelőtt, hogy Tilla vezényletével megvehettem volna.

A képet -jul- küldte nekünk, akivel - utolsó mondatából ítélve - futólag minden bizonnyal találkoztunk az iPhone 3G magyarországi premierjén.

Peterdudas is lencsevégre kapta a kis világjárót New Yorkban, mert oda is el kellett látogatni, ha már egyszer.

Bár pár éve külföldön élek, a mai napig rendszeres olvasója vagyok az Appleblognak. Épp teli szabadságom töltöm New York Cityben, és természetesen a "to see" listán az első nap teendői között szerepelt az Apple Atore-ok zászloshajójának meglátogatasa. A fénykép a saját iPhone 3G-mmel keszült egy barátom frissen vásárolt iPhone 3GS-eről. Üdv az óceán túloldaláról, és kellemes ünnepeket mindenkinek!