Az Apple valójában már novemberben nyert, de mind a Psystar, mind a bíró hajlandónak mutatkozott a folytatásra. Most azonban az ügyvédek megegyeztek a megadás feltételeiben, eszerint a Psystar 2,67 millió dollárt fizet az Apple-nek, ebben benne vannak a perköltségek és a kártérítés is.

A kártérítés ugyan csak a szerzői jogi törvény megsértésére vonatkozik, az Apple azonban megelégszik ennyivel, és a megegyezés értelmében nem indít eljárást a többi vádponttal összefüggésben (védjegy jogtalan használata, védett termékkülső megsértése, védjegy hígítása, szabálytalan verseny).

A felek abban is megegyeztek, hogy a megegyezésre vonatkozó részleteket nem használják a folyamatban lévő másik per során, amiben a Psystar az Apple-t támadja a versenyt korlátozó magatartása miatt, amiért a Mac OS X-et a Macintoshokhoz láncolja.

A Psystar oldalán a Mac OS X-szel árult pc-k nem meglepő módon "kifogyott készlet" miatt nem rendelhetőek többé. A klóngyártó új terve azonban az, hogy a gépeit a Rebel EFI nevű, a Mac OS X telepítését megkönnyítő programmal árulja majd, ezen pedig valószínűleg nem talál fogást az Apple.

Valahonnan elő kell keríteniük a 2,67 milliót, mert a csődeljárás alá vont Psystar a 768 darab hackintoshból biztosan nem szerzett ennyi pénzt. A történetnek tehát nincs vége, hallunk még a klóngyártóról.