Márciusban a rapper még csak a kiadóknak ment neki, most azonban további áldozatokat követel: az Apple-től is pénzt akar, mert szerinte jogosulatlanul árulták 93 dalát az iTunes-on.

A felperes az Eight Mile Style LLC, a vállalat a beadványban az Aftermath Records kiadót is pereli, utóbbi adta át az Apple-nek az énekes életművének egy részét. Eminem ügyvédei szerint erre nem volt joga, és az Apple is hibázott, amikor erre nem jött rá az elfogadtatási procedúra során. A cupertinói ügyvédek szerint azonban a 1998 és 2003 közötti felvételekre az Aftermath Recordsnak kizárólagos joga volt, azokat bármilyen csatornákon értékesíthették.

Nem kevés pénzről van szó, a beadvány szerint az Apple maga 2,5 millió dollárt  húzott le a dalokból, ebből 466 ezer dollárt csak az 8 Mile című film betétdaláért, a Lose Yourselfért vágtak zsebre. Az Aftermath Records ugyanakkor 4 millió dollárt keresett állítólag jogosulatlanul. De Eminem ügyvédei szerint nem elég ezt a pénzt megtéríteni, ők az iPodok eladásából származó haszon egy részére is igényt tartanak.

A korábbi gyakorlat szerint az iTunes-on értékesített 99 centből 29 cent maradt az Apple-nél, 70 ment tovább, amiből 50-et megtartott a kiadó, 20-at kapott az előadó. A rapper korábban ez ellen is kikelt, szerinte a digitális forgalmazásból származó kereskedő utáni bevétel ötven százalékát át kéne adni a művészeknek, tehát dalonként 35 cent járna Eminemnek.