A vastag arcbőrrel megáldott klóngyártót lelőni sem lehet, egyszerűen nem érti meg, hogy vége. A legutóbbi hírek szerint kérelmet nyújtott be a bíróságra, hogy lecserélhesse jogi védelmét.

Nem tudom, mit ígértek neki a Camara & Sibley ügyvédi irodában, milyen csodával rukkolhat elő még egy cég, akinek a keresetét a bíróság elutasította, aki csak úgy tudja elkerülni a kártérítés meghatározását, hogy eltűnt számlákra hivatkozik. És persze a legjobb: a végén már csődeljárást indítottak, majd kihátráltak belőle.

Szóval nem tudni, mit akarnak az új ügyvédekkel, de mindenesetre bizakodónak tűnnek. Hírlevelükben egy közösségi oldal és egy wikipedia-bejegyzés megnyitását ígérik. Azt tervezik, hogy megmagyarázzák a klóngyártás szükségességét, és talán szabványba is foglalják az Inteles gépek hackelésének lehetőségeit.

És a csavar: a Psystar most már az Apple egyik legnagyobb ügyfelének hirdeti magát, mivel több száz Mac OS X-et vettek legálisan, vagyis úgy állítják be a dolgot, mintha szívességet tennének a cupertinóiaknak.