Elindult az Appleblog új hirdetési rendszere, ennek értelmében aki anyagi forrásait nem kímélve életben tartja az oldalt, hogy tovább írhassuk a híreket, reklámpostot kap.

Köszöntsétek első mecénásunkat, a Digitalbridge.hu-t. Az oldal tavaly nyáron kezdte meg működését, és főleg az Egyesült Államokból rendelhető termékek beszerzésével és Magyarországra küldésével foglalkozik. Szóval ha büdös leszervezni az ebay-es vagy amazonos vásárlást, fordulj hozzájuk, megszerzik, amire szükséged van, akár játékokról, kirakókról, legóról, elektronikai termékekről, vagy akár iPodokról van szó.

Hogy mást ne mondjak, a kapcsolatfelvétel után az oldal üzemeltetője egyből felajánlotta, hogy a premier után szerez nekem egy Palm Prét, ha tényleg annyira vágyok egyre. Sőt, az iDealer nevű oldalukon keresztül még iTunes feltöltőkártyákat is vásárolhatunk, hogy hozzájuthassunk olyan szolgáltatáshoz, amire az Apple szerint nem is lennénk jogosultak.

Szóval olyan az oldal Magyarországnak, mint a csókos rab a börtönben, aki ellátja cigivel meg pornómagazinnal a többieket.