Van, amit gyárt az Apple, és van, amit nem gyárt. Amit nem az Apple gyárt, az általában úgy néz ki, mint amit nem az Apple gyárt, éppen ezért teheti meg a cég, hogy monitorállványt árul ezer dollárért. Néha azonban előbukkannak olyan termékek, amiket nem az Apple gyárt, és mégis olyanok, mintha az Apple gyártotta volna őket. Nem kerülnek ezer dollárba.

Az ilyen cuccoknak nagyon is lenne létjogosultsága. Ebben sokan egyetértenek.

Egyrészt szépek, és minőségiek. Ki ne szeretne szép és minőségi terméket? Azontúl passzolnak a cég termékeihez, így ha egy vállalat szeretné, hogy a munkatársak asztalára jó legyen ránézni, vagy akár csak egy egyéni vállalkozó szeretné, ha az otthon íróasztala egységes lenne, akkor ilyen termékeket választ az iMac, MacBook Pro, iPhone stb. mellé.

Én két olyan gyártóba is belefutottam mostanában, akik teljesítik ezt a kritériumot. Az egyik a Satechi.

sate.jpeg

Gyönyörű hubokat, egereket, billentyűzeteket, presentereket, távirányítókat, tartókat árulnak, alumíniumból, egyben vannak. Itt lehet megnézni a kínálatot.

A másik a Rain Design.

fooldalifsfd.jpg

Az ő Apple-termékekhez készült állványai épp olyanok, mint maguk a termékek. Ha az Apple egyszercsak kitalálná, hogy az egészségmegóvás érdekében létrehoznak ők is egy innovatív laptopemelőt, ami épp így néz ki, és a nyaki gerincferdülést megelőzi, akkor simán elkérhetnének érte 29.990-et, vagy beépített vezeték nélküli töltővel együtt már inkább 59.990-et. Így csak 19 ezer forint körüli az ár.

A Rain Design termékeire még ma és holnap él a kupon, amit csak az Appleblog olvasói kapnak: írd be a vásárlásnál, hogy RAIN10 a kuponkód mezőbe, és voila. 10% kedvezmény, így nem is 19 ezer, csak 17. Csak március 31-ig!

Az AQUA Webáruház az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere.