A 4G-s Apple Watch nem egy új keletű termék, de Magyarországon a Series 3 óta csak csorgatjuk a nyálunkat utána. Az, hogy nem kell egy iPhone-t közel tartani hívások fogadásához valamint neteléréshez, olyan eszközzé teszik az órát, amitől igazán előremutatóvá válik: a telefon nélküli telefon korszakot vetíti előre, amit az ilyen kijelzőfétissel nem rendelkező egyének várják nagyon, mint én.

ke_pernyo_foto_2020-03-25_7_32_18.png

Ehhez nem maga a hardver volt elérhetetlen, hanem az infrastruktúra: eddig egyetlen magyar szolgáltató sem kínált eSIM lehetőséget az órába, annak ellenére, hgoy más eszközökbe már régóta elérhetőek a kártya nélküli SIM kártyás megoldások. Az Apple oldalán azonban már megjelent a Magyar Telekom, mint Apple Watch LTE szogláltató, és a Telekom oldalán is megerősítik:

április 9-től elérhető az Apple Watch Series 5 eSIM 4G.

A szolgáltatói árról egyelőre nem tudunk, az Apple oldalán ettől a változástól pedig sajnos még nem jelent meg a teljes Apple Watch Series 5 választék. De mégis, ez a régi fejlesztés épp annyira számít fantasztikus hírnek most, a magyar premier idején, mint amikor bejelentették.

Robinak köszi a linket.

Otthoni Mac-es munkavégzéshez itt találjátok a tippeket és ajánlatokat. Március 31-ig élnek a kuponkódok, amiket ide kattintva láthattok. Az Aqua Webáruház Az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere.