A pletykák alapján úgy tűnik, hogy az Apple nemcsak onlineüzlet-frissítéssel kívánja piacra dobni a meglepetésre készített olcsó-iPhone-ját, hanem egy rendes keynote-ot is szentel a hardverbemutatóknak.

ke_pernyo_foto_2019-09-10_19_04_03.png

Egyébként az elmúlt két évben mindig volt márciusi bemutató, tavaly az új szolgáltatásokat mutatták be, azelőtt meg az új iPadeket. Ha lesz, idén az új, iPhone 8-házba belepasszírozott A13-asokat szemlélhetjük meg, szó eshet az iOS 13.4-ről, várandósak az iPad Pro frissítések, valamint várunk még egy AirTags nevű izét, ami NFC-vel felprogramozható, Find my szolgáltatással elérhető kulcstartószerűségek lehetnek.

De Kuo beszélt arról is, hogy az Apple mégis kiadna egy töltő padet, prémium minőségű fejhallgatókat, valamint új MacBookokat is, a régi-új billentyűzettel. Én az Airt várom nagyon.

Ez elég sok hardver lenne, és a COVID-19 vírus miatt szerintem kétséges, hogy ezeket mind piacra dobják. Tim Cook a napokban küldte ki a részvényeseknek a memót, hogy nem tudják tartani a bevételre vonatkozó korábbi becslésüket, a dolgozóknak pedig egy köremail ment, hogy a legfontosabb számukra az emberek egészsége, meg a szokásos Tim Cook-os litániák.