Úgy tűnik, az Apple minden napra tartogat valami hardvert ezen a héten. Ma a régóta várt új AirPodokat tette ki a webshopba. Csak így.

ke_pernyo_foto_2019-03-20_15_15_41.png

Mától kétféle Airpodot lehet venni. Az egyik vezetékkel, a másik vezeték nélkül tölthető tokkal érkezik, más különbség nincs közöttük. Ami azt jelenti, hogy a vezetékes és a vezeték nélküli modellt is upgrade-elték az alábbiakkal:

  • 50%-kal hosszabb beszélgetési idő, mostantól az Apple 3 órát ígér, egy feltöltéssel
  • Apple H1 fejhallgatóchip, amivel gyorsabb és stabilabb a vezeték nélküli kapcsolat. Ezt írják róla: Akár kétszer gyorsabban válthatsz az aktív eszközök között, a telefonhívásokhoz pedig másfélszer gyorsabban csatlakozhatsz. Játék közben a H1 chippel 30%‑kal kisebb a késleltetés.
  • Hey Siri működik

A vezeték nélküli tok tölthető hagyományos Qi töltőkkel, és azoknak is megvásárolható külön, akiknek régi AirPodja van, és csak ezt szeretnék cserélni. A vezeték nélküli töltőtok is tartalmaz Lightning töltős csatlakozót.

A frissített, vezetékes Airpod a korábbi áron, 59.990 forintért, a vezeték nélküli tokos 74.990 forintért vehető meg. maga a tok külön 29.990 forint.