Közeledik a tavasz, mindenki hegyezi magát az iPod-, iPad mini-, iPad- és persze AirPower-megjelenésekre, a pletykák is folyamatosan érkeznek ezekről. De ezek vagy semmitmondóak, vagy légből kapottak, többségükben.

Egy oldal szerint az új AirPodok új dizájnt kapnak, valamint új bevonatot. A bevonat jobb és biztosabb tapintású lesz a mostaninál, állítólag a Google Pixel 3 hátoldali üvegjéhez fog leginkább hasonlítani. Ezenkívül jobb basszust tud majd, és összességében is jobb hangminőséget. Feketében is jön, állítják.

airpods_1.jpg

A megjelenésről viszont többen inkább az év második felét jelölik meg, nem a tavaszt. Eközben viszont a pletykák szerint tavasszal, tehát nemsokára érkezik az AirPower, és állítólag az AirPodok új, tölthető tokját is csak azért tartották vissza eddig, hogy bevárja az állítólag végül mégiscsak kicsit vastagabbra sikerült töltőmatracot.

Hogy ez mit jelent? Azt, hogy az Apple frissíti az AirPodok házát, de a füleseket egyelőre nem. Hogy ez azt jelenti-e, hogy ezentúl külön kell megvenni a fülesekhez a vezeték nélkül tölthető tokot, és alapból csak vezetékessel adják el az újakat is, nem tudni. De szerintem sejtitek ti a választ.

Az AirPods egyébként nagy siker: a megjelenése utáni két évben a második legjobban fogyó Apple-termék az iPad után:

screenshot2019-02-11at1_51_15pm.png