Posztsorozatot indítunk így év végén, a karácsonyi ajándékok vásárlásának idejére készülve. Segítünk megkönnyíteni a dolgát azoknak, akik egy Apple-júzernek vásárolnának ajándékot: adott termékkategórián belül a legjobbakat válogattuk ki az iCentre kínálatából, és ár szerint növekvő sorrendbe állítjuk ezeket, hogy mindenki tudjon a pénztárca és a rokonsági fok alapján választani.

Elsőként lássuk a játékokat, amiket leginkább a gyerekeknek, és a gyereklelkű felnőtteknek, geekeknek lehet megvásárolni.

Osmo Coding
ár: 18.990 Ft

Amikor a gyerekek számára fejlesztő játékokról beszélünk, általában nem jut eszünkbe, hogy egy kézzel fogható kirakóval fognak irányítani iPaden látható figurákat, amivel a programozás alapjait kezdheti el sejteni. A gyerek sorba teszi az elemeket, variálja, értékkel látja el őket, majd a Run gombra koppintva megnézi, hogyan fut le a kód a kijelzőn. Mondjuk hogy a szörny hogyan jut ki az erdőből.

Ajánlott kamaszkor előtti gyerekeknek, akiknek egyébként van iPad-hozzáférésük.

SteelSeries Nimbus
ár: 19.900 Ft

Aki sokat játszik iPhone-on vagy iPaden, az tudja, hogy képtelenség teljesen hozzászokni a kijelzős irányításhoz. Ez a kontroller szuperül működik iPhone-nal, iPaddel vagy Apple TV-vel is, így már sokkal nagyobb élvezet lesz a game.

screen_shot_2017-12-05_at_16_28_16.png

Ajánlott gyerekeknek és a készülékükkel játszó felnőtteknek, akiknek egyébként van iPad-iPhone- vagy AppleTV hozzáférésük.

Osmo Kit Base & Reflector
ár: 28.990 Ft - 37.990

Kirakózol, szókirakózol vagy csak egyszerűen rajzolsz az asztalon egy darab papírra? Mi van, ha mindezt egy iPad kamerája előtt teszed, és az mindenféle mókás dolgot művel veled párhuzamosan, az asztallap látékterét kiterjesztve egy digitális világba?

A Starter Pack kevesebb, a genius pack több kiegészítő játékot tartalmaz.

screen_shot_2017-12-05_at_16_28_49.png

Ajánlott kamaszkor előtti gyerekeknek, akiknek egyébként van iPad-hozzáférésük.

LifePrint Printer - White
ár: 49.990 Ft

Emlékeztek még a Polaroid gépekre, amik a kép elkészültével egy időben kinyomtatta is azokat? Na, ugyanennek a 2017-es kiadása ez a gép, amire ráküldhetjük a képeket a telefonunkról, vagy akár Facebookról, az Instagramról, Snapchatről és Twitterről, az pedig festékmentesen kinyomtatja ragadós hátú fotópapírra.Meglepően szép az eredmény, 76 x 51 mm-es képeket kapunk, 20 nyomtatást bír egy töltéssel.

Ajánlott: minden korosztálynak, akiknek van iPhone-ja, iPadje.

Apple TV 4K
ár: 62.990 Ft

Az Apple TV eléggé ütős ajándék, és azért nem kell eladni a kocsit azért, hogy megvegyük. Azon túl, hogy egyébként felokosítja a tévét, integrálja az eszközöket, hogy bármikor elérjük a tévé kijelzőjét az Apple cuccokról, HomeKit központként működik, még játékkonzolként is felfogható. Bár a játékfelhozatal nem olyan jó, mint amilyen lehetne, azért elég ütős game-eket is találunk az üzletben, úgyhogy az egész család megtalálja a hasznát.

Ajánlott: minden korosztálynak, akiknek van iPhone-ja, iPadje vagy Mac-je.

sphero Star Wars figurák
ár: 65.990 - 79.990 Ft

BB-9E, R2-D2 vagy BB-8 robot: a Star Wars ikonikus droidjai élethű mozgással, irányítási lehetőségekkel, strapabíró házban kaphatóak. Olyan ez, mint annak idején a távirányító autók, csak épp itt szó sincs autókról.

Ajánlott kamaszkor előtti gyerekeknek, valamint minden korosztályú Star Wars rajongónak, akiknek egyébként van iPhone- vagy iPad hozzáférésük

Ultimate Lightning McQueen
ár: 119.990 Ft

Villám McQueen a távirányító autók csúcsa. Nem csak az irányításra reagál, de mondjuk a simogatásra is. Mozog a szeme, a szája, emelgeti a kerekeit, mintha élne.

Ajánlott kamaszkor előtti gyerekeknek, aki szereti Villám McQueent, és egyébként van iPhone- vagy iPad hozzáférése

Disclaimer: az iCentre az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere