Nem is emlékszem, utoljára mikor számolt be az Apple arról, mit gondolnak a korai tesztelők egy-egy aktuális új készülékről. Akárhogy is, most nem voltak rest és összegyűjtöttek pár kiragadott mondatot a hét első felében megjelent tesztekből. Arra azért igyekeztek figyelni, hogy minden, általuk fontosnak gondolt újításról legyen minimum egy pozitív vélemény.

iphone_x_photo_screen_lockup_front_back.jpg

Természetesen igyekeztek az ismertebb, nagyobb oldalak írásaiból szemezgetni és az összefoglalót szerényen csak úgy vezették fel, hogy "Lássuk, mit mondanak ők a jövő okostelefonjáról". Hát, akkor lássuk!

iphone_x_reviewsl.gif

Mashable: "Az iPhone X valami újnak a kezdete. Minden újítása egy fajta iránytűnek tekinthető a jövő iPhone-jait illetően."

BuzzFeed: "A Face ID úgy működött, ahogy ígérték: napszemüvegben, napszemüveg nélkül, felkötött vagy éppen kiengedett hajjal, éjszaka sötétben, nappal világosban."

Creative Live Blog: "Az OLED kijelző valami őrülten jó. A kontrasztja semmihez nem fogható, amit eddig láttam. A lekerekített sarkokkal rendelkező, káva nélküli megoldás pedig ütős és még kifinomultabbá teszi az eszközt. Olyan érzés, mintha magukat a fotókat és videókat, nem pedig az eszközt magát tartanám a kezemben."

The Wall Street Journal: "A Face ID biztonságos, gyors, megbízható és nagyon egyszerű használni."

CNET: "Lassan 10 órája keringek San Francisco utcáin, többnyire a Fisherman's Wharf körül és lenyűgöz, ahogy az új porté mód a mezei szelfikből igazán tisztességes és elegáns fotókat varázsolt."

The Evening Standard: "Ahogy az Apple implementálta az új kamerát, egész egyszerűen hibátlan, az új animojik pedig fantasztikusak."

TechCrunch: "Annyit mondhatok, hogy az új animojik aranyosak és viccesek. Ahogy a kamera leköveti az arcod mozgását, ahogy a modellek fizikája működik és ahogy mindezek segítségével bármikor magadra ölthetsz egy maszkot, rendkívül mulatságos."

Bár nem tudni, hogy a sajtó munkatársai mennyi időre kapták meg a tesztkészülékeket és mennyire tudtak elmélyedni benne, azt már biztosan tudjuk, hogy a YouTube-os vloggereknek nem több, mint 24 óra állt rendelkezésükre ahhoz, hogy tapasztalatot szerezzenek és anyagot készítsenek az Apple holnap megjelenő minden eddiginél drágább telefonjáról.