Ming-Chi körbekérdezte forrásait majd közzétette, amit hallott: a 2018-as iPhone modell időben rajtolhat majd, stabil készlettel, lesz benne TrueDepth jól. Tehát minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg lehetünk elégedve.

A sajtóhoz eljuttatott elemzésében azokat a híreszteléseket is megcáfolta, miszerint az Apple egy gyengébb specifikációjú TrueDepth-verzió beépítésével egyszerűsítené a dolgát, már ami a gyártást illeti. Hál istennek ugyanis nem ez a helyzet, marad a meglévő technológia, nem butítanak az érzékenységen vagy a pontosságon sem egy gyengébb hardverrel.

Azt is hozzáteszi, hogy a komponens-ellátottság jelentősen javult, olyan szintre, hogy már nincs szükség más megoldások után nézelődni. A 2017-es üvegbeszállítók a Largan, a Genius és az inkább a kontaktlencséiről ismert Hoya lesznek, ami alapján az Apple alaposan diverzifikálja a beszállítóláncot, ami nekünk, mint fogyasztóknak valóban jó hír.

A végére hagytuk azt, amire magunktól is rájöttünk már régen. Kuo arról is ír, hogy a 2018-as iPad termékvonal is megkapja a TrueDepth-et. Volt olyan akinek ez nem volt teljesen nyilvánvaló? Na ugye.