Az Apple weboldalán 9:03 körül indult az iPhone X előrendelése, de az ígért november 3-as szállítás helyett egyből 2-3 hetes határidőt adott meg az oldal. Két óra múlva már 5-6 hetes határidőt ír valamennyi modellre, ami azt jelenti, hogy az előrendelők sem kapják meg december 1-8-nál a telefont. Most is ez az állapot fogad mindenkit.

Persze tény, hogy kell tartalékolni még a real world Apple Store-oknak, ahová harmadikára korai érkezést javasoltak a cég vezetői a vásárlóknak (tehát lesz sorban állás rendesen), és az APR-eknek is szállítani kell kezdő készletet, az iCentre-nél pedig még az előrendeléseket is ki kell elégíteni ebből a szállítmányból.

iphone-x.jpg

Egyébként a magyarországi eredmény megegyezik az egyesült államokbelivel: ott is két óra alatt ment fel a szállítás 5-6 hétre, és ott meg is nyugodott. Hongkongban viszont 30 perc elég votl, hogy kiürítsék az online shopot.

Most már azért is áll meg az online rendelés, mert harmadikától lehet sorban állni a kezdő készletekért, akinek gyorsan kell, ott még próbálkozhat.