A Wall Street Journal szellőztette meg, hogy a jövő héten bemutatásra kerülő csúcs-iPhone gyártásával eléggé el vannak maradva. Állítólag a sorozatos gyártási nehézségek miatt egy hónap csúszásban vannak, a Foxconn pedig már bónuszokat osztogat azoknak a munkavállalóknak, akik hoznak be dolgozni családtagokat, barátokat, vagy bárkit, aki hajlandó a soron dolgozni. 

Ennek ellenére jövő héten állítólag mindhárom telefont bemutatják, és mindegyik kapható lesz szeptember végén, de az Edtionből extrém hosszú lesz a várólista, az állítólagos ezer dolláros induló ár ellenére.

foxconn-iphone-tim-cook-us1_copy.jpg

Én egyébként borzongva figyelem, hogyan vagyunk képesek minden évben ugyanazt a “gyártási nehézség” szlogent végighallgatva újra meg újra elhinni, hogy tényleg igaz, és hogy az idei telefonnal vért izzadtak.

Tehát értékes.

És hogy nem lesz elég induló készlet, és tényleg, valahogy minden boltban elfogy majd, és online is hetekbe telik majd kihozni.

Tehát még értékesebb.

Közben meg ez lesz majd minden idők legjobban fogyó telefonja, rekord árréssel. Egy exkluzív ritkaság, ami rengeteg mindenkinek ott figyel a kezében, egy hatalmas volumenben gyártott termék, ami mégis drágább, mintha a hét törpe kézzel faragta volna ki.