Péntek óta tudjuk, hogy az Apple szeptember 12-én az Apple Park ikonikus, még mindig építés alatt álló épületében tartja majd soron következő nagyszabású sajtó eseményét. A Steve Jobs-ról elnevezett létesítmény születését jó ideje nyomon követhetjük, köszönhetően a különböző drónokkal készült felvételeknek.

apple-park-steve-jobs-theater-duncan-sinfield-001.jpg

Most először azonban nem az épület külsejéről, hanem annak belsejéről kerültek ki fotók. Bár a képek még júniusban készültek, csupán az elmúlt napokban derült ki, hogy felkerültek a Google Maps-re - ahol nem csak útvonalat lehet tervezni, de a mások által a környéken készült fotókat is meg lehet tekinteni.

steve-jobs-theater-3.jpg

steve-jobs-theater-2.jpg

steve-jobs-theater-5.jpg

A képeken jól látható, hogy már javában zajlik a munka, illetve, hogy a szénszálas tetővel, valamint hatalmas üvegfalakkal rendelkező előtérrel szemben az auditórium kialakításánál meglehetősen sok fát használtak fel.

divoombw0aa8puf_jpg-large.jpeg

Neil Cybart fotói is igencsak érdekesek. Ezeken azt láthatjuk, felépítését tekintve hogyan is néz ki a föld alatti rész, azaz mi hol található, miután lejöttünk a lépcsőn.

divpwsfxgaaecfd_jpg-large.jpeg

A színházterem előtt keresztül kell menni a kiállítótermen, ahol valószínűleg az esemény után minden frissen bejelentett portéka megtekinthető és kipróbálható lesz.

steve-jobs-theater-4.jpg

Mindössze ezer ülőhely található az épületben, ami azt jelenti, hogy a korábbi hasonló eseményekhez képest ezek a bejelentések sokkal exkluzívabbak lesznek, hiszen jóval kevesebb embert lehet majd meghívni rájuk.

steve-jobs-theater-1.jpg

Ha nem tartozol azon szerencsések közé, akik a helyszínen követhetik majd az eseményeket, ne csüggedj: az Apple élőben közvetíti majd a bemutatót, ahogy az elmúlt évek során mindig is tette.