Nagyon a végére hagyta, de az Apple végül csak kiküldte a meghívókat itteni idő szerint tegnap este. A korábban kiszivárgott infók helyesnek bizonyultak és tényleg felavatják a Steve Jobs-ról elnevezett auditóriumot, ami azt jelenti, hogy egyben ez lesz az első hivatalos esemény, ami az Apple Parkban kap helyet.

A valószínűleg maratoni hosszúságú műsor helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik majd, aki követni szeretné, az magyar idő szerint este 7-től más programot ne szervezzen magának. Rengeteget foglalkoztunk az utóbbi időben a bemutatásra váró eszközökkel, így röviden, ha valaki eddig valamilyen oknál fogva lemaradt volna róluk.

22614-27580-dikfrmtxkaacmzd-l.jpg

Biztos, hogy az iPhone 7s, illetve 7s Plus mellett bemutatják a továbbra is csak iPhone 8-ként emlegetett, hosszúkás kijelzővel rendelkező, fizikai Home gomb nélküli mobilt. Valószínűleg akkor is lerántják a leplet az új 4K-s AppleTV-ről, ha addig nem sikerül megegyezni a nagy kiadókkal azzal kapcsolatban, mennyiért lehet majd árulni az iTunes-on a 4K-s filmeket.

A többség valószínűleg nem jön lázba a harmadik generációs Apple Watch-tól, de gyanús, hogy egy LTE modemmel rendelkező változat szintén elrajtol tizenegy nap múlva. Ezen kívül várható még, hogy véglegeshez nagyon közeli formájában láthatjuk az iOS 11-et és a macOS High Sierra-t is, azaz aligha ússzuk meg két óra alatt a szeánszot.