Naptárilag alig pár - egészen pontosan kettő - van hátra a nyárból és bár az időjárás-előrejelzést elnézve még jó ideig nem kell majd téli- de még átmeneti kabátba se bújnunk, az iskolakezdés rohamosan közeleg. Iskolakezdés pedig nem maradhat Back to School program nélkül, így legkedvesebb partnerünk, az iCentre meg is hirdette akcióját.

Igénybevételéhez csak egy felsőoktatási diákot vagy tanárigazolványt kell felmutatnod és boldogan szaladhatsz ki a boltból kebledre ölelve a 12 százalékos kedvezménnyel megkapott, legújabb kiadású Maceddel.

Sőt, ha nem nagyon van érkezésed bemenni, még webshopon is rendelhetsz, csak előtte el kell küldeni az igazolványod scannelt verzióját a webshop@icentre.hu címre. Részletek itt.

De ez még nem minden. Ha nem ragaszkodsz a legújabb szériához, kifutó modellekből is válogathatsz, hiszen az iCentre meghirdette A Nagy Mac Árengedményt, aminek keretében előző szériás MacBookokat, iMac-eket vehetsz, átlagosan több, mint 100 ezres, sőt bizonyos modellek esetében akár 200 ezer forintos kedvezménnyel.

Ja és ha azt hitted, hogy nincs ONE MORE THING, nagyot tévedtél.

Az MacBook Air most 40 ezer forinttal olcsóbb.

Persze csak, hogy szem ne maradjon szárazon, felhasználó pedig Mac nélkül.

Disclaimer: az iCentre az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere.