Bármennyire is igyekszik az Apple egyre inkább távol tartani a drónokat az Apple Parktól, vannak, akik gátlástalan módon filmeznek tovább. Többek között Duncan Sinfield is, aki szürkületben járt a cég új campus-ának közelében és készített meglehetősen érdekes felvételeket.

A videón ugyanis nem csak az látszik, hogy itt-ott már elkezdték a füvesítést, hanem az is, hogy a Steve Jobs nevét viselő auditórium körül a korábbiakhoz képest meglehetősen nagy lett a sürgés-forgás. Nem tudni, hány műszakban dolgoznak a munkások, de az mindenképpen érdekes, hogy még az esti órákban is lázasan folyik a munka úgy belül, mind kívül.

Ha ilyen elánnal dolgoznak a mesteremberek, pár héten belül simán elkészülhet a létesítmény, így akár a szeptemberben esedékes éves esemény helyszínéül is szolgálhatna. A kérdés az, hogy valóban fontolgatja-e a cég, hogy az iPhone tizedik születésnapjának megünneplését egybeköti a Steve Jobs színház megnyitójával? Vajon azért nem küldték még ki a meghívókat, mert nem biztosak benne, elkészül-e időre? Akárhogy is, ha jövő hónapban szeretnének eseményt rendezni, két héten belül értesíteni kellene a meghívottakat.