Az Apple-nél szabály, hogy olcsóbban saját terméket nem adnak, vagyis nem akcióznak - habár az iCentre-nek néha az is sikerül - ugyanakkor előfordul, hogy mégis van valami kedvezmény.

Ezt úgy csinálják, hogy ugyanannyit fizetsz, de kapsz mellé ajándékot.

screen_shot_2017-08-15_at_9_16_14.png

Na, így vagyunk most az iPad Prókkal is. Aki iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, valamint az icentre.hu webshopon vásárol új generációs 12.9 vagy 10.5 colos iPad Prót, választhat 30 ezer forint értékben kiegészítőt. Ha üzletben vásárol, akkor ott helyben, ha online, akkor a kiegészítőigényét emailben küldheti el a webshop@icentre.hu címre.

Ez egy alap 10,5-es iPad Pro esetében a készülék árának több mint 12 százaléka, vagyis érdemes most azonnalra időzíteni a vásárlást.

Lássuk, milyen kiegészítőket találtam én, 30 ezer forint környékén (ha drágább, természetesen levonják az árából az összeget).

A Netatmo Wireless Weather Stationnel két készüléket kapsz, egy belső és egy külső időjárás és levegőminőség-érzékelőt, így egy alkalmazáson belül minden infót látsz: a lakásban páratartalmat, hőmérsékletet, levegőminőséget, CO2 szintet, zajszintet, odakint pedig hőmérsékletet, páratartalmat és levegőminőséget mér. A cucc alapból 54.990, így most csak 24.990 lenne.

Ha viszont csak a lakásod levegőjét mérnéd, az Elgato Eve Room lehet a megoldás, ezt megkapnád grátisz az iPad Pro mellé.

De egy Apple Pencil is csak 6.990 lenne, ha az akcióban kérnéd a vas mellé.

Ha a gyerekednek kérnéd a kiegészítőt, az Osmo Genius Kit Base & Reflector javasolt, ezzel félig az iPaddel, félig a kézzel fogható tárgyakkal játszhat, készségfejleszthet a gyerek. Az akcióban csak 7990-et kellene ráfizetni.

De egy Harman/Kardon SoundSticks III is csak 19.990 lenne így. Egy olyan hangfal, amit nem kell a sarokba dugdosni.

Egy futóknak, bicajosoknak, starndolóknak ideális JBL Clip 2 pedig ingyen járna, mellé meg még mindig maradna elég sok kedvezmény.

Egy Beats EP fejhallgató is kijön az árból, 1.990 forintot kellene ráfizetni. Azért érdemes meghallgatni előtte, erre számítottatok-e.

Disclaimer: az iCentre az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere