Nevezzetek cinikusnak, gonosznak vagy csak simán savanyúnak, de most már tudom, mi hiányzott az életemből:

egy film, amiben Dwayne "The Rock" "Minden Filmben Benne Vagyok" Johnson mellett a másik főszereplő nem más, mint az Apple személyi asszisztense.

A projektet egyébként maga a szerethető óriás jelentette be saját Twitterjén. A rövidfilm címe "The Rock X Siri: Dominate the Day" lesz és elvileg mire ezeket a sorokat olvassátok, már talán elérhető is lesz az Apple Youtube-csatornáján. 

A miértekről és arról, hogy miről is szól a film semmi nem derült ki, de az eddigi reakciókból kiindulva érdekes lesz a fogadtatás. A nagy költségvetésű reklám-/rövidfilm nem az első próbálkozásuk, múlt hónapban a 90-es évek egyik nagy rendezőreménységével, a mára már révbe ért Michael Gondry-val (aki az Egy makulátlan elme örök ragyogásán felül emlékezetes klipeket készített többek között a The Chemical Brothersnek, Becknek és a The White Stripesnak is) álltak össze a "Détour" c. videó elkészítése erejéig, de ilyesmire még ők sem vállalkoztak.

Az ok az egyedi és szokatlan promóra talán a Siri-re erősen támaszkodó HomePod rollout megtámogatása lehet, de inkább ne találgassunk, amíg meg nem látjuk a végeredményt, ami minden bizonnyal mindkét irányba szélsőséges lesz.

EDIT: Hajnalban ki is került. Mindent visszaszívok, ez egész szórakoztató: