Hosszas egyeztetést követően - dobpergés - végre PayPal-lal is lehet fizetni mostantól az App Store-okban, az iBooks Store-ban, illetve az iTunes Music Store-ban. Ez annak tudatában különösen nagy dolog, hogy az Apple elsősorban az Apple Pay népszerűsítésére koncentrál.

A szolgáltatás egyelőre az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Mexikóban és Hollandiában érhető el, de hamarosan az Egyesült Államokban élők is használhatják majd, így talán reménykedhetünk abban, hogy mi sem maradunk ki a buliból és csak idő kérdése, hogy Magyarország is felkerüljön a térképre.

paypal.png

A PayPal használatát a fizetési módokat részletező menü alatt tudjuk majd kiválasztani, mely után egyszerűen be kell csak jelentkezni a PayPal-os fiókunkkal, hogy engedélyezzük a szolgáltatást. A beállítás nem csak az adott eszközre lesz érvényes ugyanakkor, hanem mindenhol, ahol ugyanezzel az AppleID-val vagyunk bejelentkezve.

A PayPal One Touch funkció is most először válik elérhetővé Apple eszközökön, azaz anélkül tudunk majd fizetni a különböző weboldalakon, hogy állandóan be kellene jelentkeznünk a PayPal fiókunkkal. Természetesen a funkció kikapcsolható, amennyiben szükségét érezzük.