Gondolva a divatmániásokra, a Nike még múlt héten jelentette be, hogy négy új Apple Watch-hoz szánt szíjat dob piacra, melyek színben tökéletesen passzolni fognak a Nike Air VaporMax Flyknit "Day to Night" típusú, szintén nemrég óta kapható cipőhöz.

nikeplusnewbands-800x305.jpg

Ahogy a lábbelik, úgy a szíjak is a rózsaszín, valamint a kék különböző árnyalatait vonultatják fel, a napnyugtától pirkadatig tartó időszakot ábrázolva ezzel - innen a cipő "Day to Night" neve is.

Az Apple Watch Nike+ típusú óra kiadása óta ez az első eset, hogy a Nike olyan kiegészítőt tervezett, amely nem csak az órához, de a cég más termékeihez (jelen esetben cipőihez) is egyaránt passzol.

apple-watch-nike-new-colors-800x425.jpg

A szíjak ugyanabból az anyagból készültek, mint az Apple saját Sport szériás szíjai, viszont a lyukaknak köszönhetően némileg jobb szellőzést biztosítanak, amely egy mindennapi mozgáshoz szánt kiegészítőnél talán nem felesleges szempont.

nikeplusnewbands2-800x559.jpg

Az új szíjak 49 dollárért (14 ezer forintért) vásárolhatók meg a Nike honlapján (illetve bizonyos boltjaiban), ám hamarosan az Apple Store-okban, illetve hivatalos viszonteladóknál is találkozhatunk velük. Sietni viszont felesleges a vásárlással, a kezdeti készlet ugyanis már rég elfogyott. Akinek esetleg a csukára fájna a foga, annak 190 dollárt (53 ezer forintot) kell kicsengetnie, de nyugi, raktáron abból sem maradt egy darab sem.