Több százmillió ember bólintott már rá, hogy elfogadja, de még soha senki nem olvasta végig. Ez az iTunes Felhasználási Feltételek, amit az Apple elfogadtat veled, és ami elég fontos információkat tartalmaz az adatkezelésről meg egyéb más fontos dolgokról.

Egyszerűen szar olvasni az ilyen száraz szövegeket. Úgyhogy nem olvassuk el.

De majd most: Terms and Conditions néven a felhasználás feltételei megjelent képregény formátumban is, 15 dollárért kapható.

itunesterms-comic-cover-100711902-medium.jpg

Jól értettétek: fogták az eredeti (2015 októberi) ÁSZF szövegét, és beillesztették egy képregény szövegbuborékjaiba. Az érdekes azonban a képregény maga: minden egyes oldal más és más képregényrajzoló előtt tiszteleg, így a Superman, a Garfield, a Pókember vagy az X-Men képregények stílusa is visszaköszön az oldalakon. Természetesen a főszereplő Steve Jobs, számtalan módon ábrázolva. 

itunesterms-comic-newmutants-100711905-orig_copy.jpg

screen_shot_2017-03-13_at_20_42_26_copy.png

Összesen 100 oldalasra sikerült a mű, amit Robert Sikoryak jegyez. A művész már évek óta készíti a benne található oldalakat, már tavalyelőtt is lehetett olvasni arról, hogy félkész az alkotás. Mostanra lett teljesen az, színes, megvásárolható meg minden. Magyarra szerintem nem fordítják le, bár igény biztos lenne rá. 

És most jöhet a savazás, hogy az Apple júzereknek még az aláírásra váró szerződést is el lehet adni négy rugóért.

Felkészültünk.