Az első pletykák arról szóltak - a Macrumors jóvoltából -, hogy már jövő héten, március 20. és 24. között bemutat valamit az Apple. Kicsit különös lenne médiaeseményt összehívni ilyen rövid határidővel, így ezt a forgatókönyvet kábé el is vethettük. Inkább valószínű ilyenkor egy csendes termékfrissítés: beszélnek 128 gigás iPhone SE-ről, vagy vörös színben is kapható iPhone 7-esről, ezek simán megjelenhetnének a jövő héten is akár. Nagy hullámokat nem keltenének.

apple-iphone-7s-red-colour-753085.jpg

A beszállítói láncban azonban már az új iPad Prót emlegetik inkább. Ma már olyan pletykákat olvastunk, hogy egy április eleji keynote-on az Apple bemutatná az új próóóóó tablet családot. Egy új 12,9 colos modellt, valamint egy 10,5 colos kicsikét, aminek a fizikai méretei egyébként megegyeznének am ostani 9,7 colos iPad Próéval

csak épp a kijelzője széltől szélig tartana.

Az Apple ezzel szondáztatná meg a piacot, mit szólnak majd az iPhone X-hez - azon is állítólag hasonlót terveznek. Összesen négy új iPad modellről beszélnek.

Noha az új iPadeket most mutatnák be, a sorozatgyártás csak májusra-júniusra tudna értékelhető mennyiségű terméket készíteni. Hogy a bemutató végül a Steve Jobs Theaterben lesz-e, vagy külső helyszínen, egyelőre szintén nem tudni.