Mostanság nem túl sok mindent hallani a legkisebb királyfiról, amiről bár sokan sejtették, hogy lesz rá igény, azt senki nem gondolta volna, hogy ekkora. A teljes rádiócsend miatt azonban sokan úgy hitték, hogy nem igazán terveznek vele hosszú távon - most azonban megint hírbe került.

A Barclays befektetői riportja gyártói forrásokra hivatkozva belengette, hogy jöhet a 128 gigás tárhely-opció is, ami a márciusi iPad Pro bejelentős keynote-on fog majd elrajtolni. Ez pedig jó hír lehet a kisebb form factor rajongóinak, hiszen ez jelzi, a cégnek fontos a 4 hüvelykes szegmens is. 

red-iphone_1.jpg

A doksira hivatkozó MacOtakara újra megerősítette december végi hírét, ami szerint jöhetnek a piros iPhone-ok, bár hogy ennek lesz-e köze a Product Red kezdeményezéshez, azt még nem tudni.

Az iPad Pro termékcsalád négy tablettel bővülhet pár hét múlva, új modellek mutatkozhatnak be a japán oldal szerint. Ha ez igaz, akkor a mini 4-et az új 7,9-es Pro válthatja (kétséges), és a frissülő 9,7-es és 12,9-es táblákon felül érkező 10,5-ös formájában debütálhat az iPhone-ba is várt Home billentyű nélküli, "faltól-falig" érő kijelzős új formanyelv is.

Én mindenesetre örülök, hogy mostanság újra érkeznek új hardverek tavasszal is, tartsa meg az ánti a jó szokásukat.