Akik rendszeresen követik a munkásságunkat Csabával, tudják, hogy van egy Egy nap a városban blogunk, ami Budapest szerethető arcáról szól. Akik még jobban követnek minket, tudják, hogy a blognak létezik egy alkalmazása is, ami térképre helyezi az általunk látogatott kajálós helyeket, megmutatja, hol zabbanthatunk egy jót a közelben, miközben még egy nagyon fontos célt is szem előtt tart:

megpróbálja felszámolni a magyarországi gyermekéhezést.

A Város Hőse program lényege, hogy ha rendszeresen adakozol, megmentesz egy gyereket, cserébe a budapesti helyek közül sokan kedvezményt biztosítanak neked, így visszakajálhatod a támogatásod árát. Mindenki boldog.

Na, hát kérem, dobpergést és hasonlókat kérek: az app most frissült. És olyan menő lett, hogy amikor először megláttam, arra gondoltam,

na, ez aztán menő lett!

vh2.jpg

vh1.jpg

Az egész appot újraírtuk, vagyis újraírta nekünk Lovas Endre, akinek máskülönben a Parkolás nevű appját használjuk minden nap. Íme Endre. Endre, köszönjük!

h.jpg

Azon túl, hogy az app jobban néz ki és gyorsabb, fontos újítás, hogy ti is értékelhetitek a helyeket. Vagyis a mi véleményünk csak egy része az elérhető infóknak, a közösség erejével sokszínűbb információkat kapunk, lehet képet feltölteni, így például lefotózhatjátok a kajátokat, mások örömére. Ha a nyitva tartás változott, vagy bezárt a hely, azt is elsőzhetitek.

Amit még tud:

  • az operációs rendszer is tud keresni az app adatbázisában, így a helyeket anélkül megtaláljátok, hogy elindítanátok az appot
  • navigáció az adott helyre Apple Mapsban
  • a Város Hőse már widgetként is elérhető, így a hősök gyorsabban elérik a funkciókat
  • kompatibilis a 3D Touch-csal
  • és végre látszanak támogatott gyerekek
  • tőccsétek

Android / iOS