Állítólag rövidesen befut az új iPad Pro, ami kap néhány őrületes újítást. A leglátványosabb a teljes felületen át kitartó kijelző lesz, keret nem, vagy csak jelzés értékkel lesz az eszközön. A Macrumors úgy tudja, hogy a tablet 10,5 colos lesz, ami eltérés az eddigi 9,7 és 12,9-es mérettől, vagyis elsőre legalábbis úgy tűnik, hogy eltérést látunk, valójában nem feltétlenül.

ipadpro105-800x551.jpg

A keret nélküli kiépítés miatt ugyanis a 10,5 colos kijelző ugyanis pont akkora házba illeszkedik majd, mint a mostani 9,7 colos iPad, csak nem foglalnak majd akkora helyet a keretek, miközben a kijelző felbontása ugyanúgy 2732x2048 pixel lesz, mint a 12,9 colos Prónak. Ebből az aránypárból egyébként az iPad mini pixelsűrűsége jön ki, csak hogy a kínálat mindhárom tagja visszaköszönjön ebben a modellben valamilyen módon.

Persze ezerféle pletyka van jelenleg a tablettel kapcsolatban, aminek a mérete nagy lendülettel mozog 10,1 és 10,5 col között, attól függően, hogy ki a forrás, de abban kábé egyetértés van, hogy nem lesz keret, sem Home gomb.