Több csúsztatás után a régóta várt wireless füles végre megrendelhető az online storeban, itthon 59990 forintért. Tegnap este még két hetes szállítást ígért az oldal, tehát 24-ére már biztos nem érkezik meg (az én dél-budai irányítószámomra ekkor 29-ét írtak, ez éjfélre már 4 hétre nőtt és a számláló folyamatosan pörög felfelé). Nem baj, majd a megrendelésről szóló megerősítő emailt nyomtatjuk ki a fa alá.

air-pod-pdp-201609.jpg

Alig pár napja írta meg a legtöbb szaklap, hogy több forrásuk is azt ismételgeti egyre csak, hogy nincs az az isten, hogy az Apple lecsússzon a szezonális vásárlási őrületről. Hát, ha úgy nézzük ez Észak-Amerikára ez igaz is, ránk csak félig-meddig. Fogalmazzunk úgy, hogy véleményes.

Amúgy is az irgalom taknyán csúszott be a dolog az utolsó pillanatra, mert múlt héten még az futott körbe a blogoszférában, hogy a füles jobb és baloldali dugesza közötti szinkronizációs problémák miatt csúszik a rajt, de úgy látszik vagy túlzott volt az óvatosság, vagy ilyen gyorsan sikerült elhárítani a problémát.

A BeatsX-et váróknak viszont rossz hírünk van - a másik régóta várt W1-es fülest hivatalosan is februárra halasztották. Aki erre a technológiára vágyik, az kénytelen lesz megelégedni a régebb óta kapható Powerbeats3 és Beats Solo3 fejhallgatókkal. Persze a legkúlabb a négyesfogatból nyilván az AirPods.

Közszolg rovatunkat láthatták, olvashatták.