Íme az új terméke a cégnek, ami szerint a dizájnt nem szabad nagyon túlértékelni egy termék értékének meghatározásakor:

yb1j1k6yjcvk1farjjsn.jpg

Három évvel azután, hogy az Apple mindenki meglepetésére szemetesláda formájú számítógépeket dobott piacra, a Samsung is pont úgy érezte, hogy neki is eszébe jutott ugyanez. Ha már az Apple nem frissíti a gépeket, és több éves konfigurációt vagyunk kénytelenek megvenni, ez egy logikus lépésnek tűnhetne a cég részéről. Akkor, ha macOS-sel adnák, és jobb hardverekkel, mint a Mac Pro.

Az ArtPC Pulse azonban nem egy hackintosh, és nem is rendelkezik jobb adottságokkal, hiszen nem a profi munkavégzéshez alkalmasabb Xeon procit tették bele, hanem Core i5 vagy i7 került a házba. Szó se róla, így olcsóbb, 1200 - 1600 dollárt kérnek érte. Tulajdonképpen a dizájnért kell többet fizetni, épp azért, amit a cég nem hajlandó túl nagy értékként elismerni.

Öngól.

Rájár a rúd a Samsungra, a robbanó Galaxy Note 7 forgalmazását leállították, ezzel párhuzamosan az Apple részvényei az egekbe szöktek. A két cég megy a legfelsőbb bíróságra, ahol kitalálják, hogy iszonyatos vagy irtóztató összeget kell a dél-koreaiaknak fizetni az Apple-nek a dizájnlopásért.

Erre kiadják ezt a terméket. Megáll az eszem.